23 Dagar Syd

Två bröder som under försommaren ska cykla från Treriksröset till Smygehuk för att samla in pengar till prostatacancerforskning. Medlemmar i Druid-Orden www.druidorden.org BG 671-2459 Swisch 123 301 04 93

SC fortfarande aktiv!

Kategori: Allmänt

Vår SC CB är fortfarande aktiv och kollar fortfarande bloggen och för det vidare till Druidernas facebooksida och det tackar vi för!
 
 

Fotoboken på gång!

Kategori: Allmänt

Nu har även delen fotobok startat och det är en spännande uppgift att välja och vraka bland de ca 1 300 korten från resan. Blir dock i dagboksform och inledningsvis så är det 20 kort per dag.
 
Kommer givetvis ett meddelande när den är klar och vi får hoppas på sponsring från tryckeriet så att det blir ett bra pris.
 
 

Paul & Fredrik i mål!

Kategori: Allmänt

De nådde målet i norr den 27/6 efter 24 cykeldagar och tre vilodagar längs med färden. För deras del blev det båten Malla ut till röset så att de verkligen kunde fullfölja turen.
 
De mötte även de två friskusarna som igår började turen från norr och som skulle köra på sju dagar och 30 mil om dagen. De har dock racercyklar och följebil så något annat vad det gäller förutsättningar.
 
GRATTIS till Paul och Fredrik och LYCKA TILL till Fredrik och Pär!